Digital Branding Reggeli

Digitális brandépítés, Google Ads újdonságok, YouTube közönségadatok, videotartalom startégia, automatizált influencer marketing platform és az elengedhetetlen best practice-ek. Digital Branding Reggeli november 19-én.

Időpont:
2018. november. 19. 08:30
Helyszín:
Google Ground (1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.)

Program:

8.30 - 9.00
Regisztráció és reggeli

9.00 - 9.20
Digitális brandépítés 2018-ban

Pécsi Boglárka, Polyák Balázs, Google

9.20 - 9.40
Google Ads újdonságok a digitális márkaépítés tükrében

Valu Róbert, Agency Consultant, Google

9.40 - 10.10
YouTube 2018 közönségadatok

Kovács Péter, Agency Relationship Manager, Google

10.10 - 10.30
Kávészünet

10.30 - 10.50
Videótartalom stratégia a YouTube-on

Bodrogi Bozán András, YouTube szakértő

10.50 - 11.10
Létezik -e külön offline és online világ?

Tóth Nóra, Head of Analytics, Intren

11.10 - 11.30
PostForRent - Egy automatizált influencer marketing platform Hogyan tudunk egyszerre akár több száz influencerrel egy gombnyomással együttműködni?

Varga-Szilágyi Zsolt, COO, PostForRent

11.30 - 12.00
Esettanulmányok digitális márkaépítésről

Konkrét számok és eredmények 1-1 hazai sikertörténetről a digitális márkaépítés világából
Tóth Nóra, Head of Analytics, Intren

Részvételi díj: 19 900 ft + áfa / fő 

A jelentkezési lap letöltéséhez kattintson a képre, majd kitöltve juttassa vissza a szervezőknek a matiszko.kitti@pphmedia.hu e-mail címre!

Letöltöm a jelentkezési lapot!

Időpont: 2018. november 19.
Helyszín: Google Ground (1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.)
Kapcsolat: Matiszkó Kitti, matiszko.kitti@pphmedia.hu, 06 1 430 4570

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

Kontakt:
Matiszkó Kitti
matiszko.kitti@pphmedia.hu
06 1 430 4570

letölthető fájlok

blog

Egy 57 éves, frissen kezelni kezdett hypertoniás, dohányzó férfibetegnél korábban, hegymenetben jelentkezett már anginaszerű panasza, ami miatt kardiológushoz előjegyezték. Most favágás közben jelentkezett retrosternalis szorító-markoló fájdalom.

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.