HR Q&A Day - Tedd fel kérdésedet az élő könyvtárunkban

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk!
Kékgallérosoktól, IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztal-beszélgetés keretében május 22-én.

Időpont:
2019. május. 22. 08:30
Helyszín:
Lumen Kávézó (1085 Budapest, Horánszky u. 5.)


HR Q&A DAY – Tedd fel kérdéseidet az élő könyvtárunkban!
Ne róluk, hanem velük beszélgessünk!

Kerekasztal-beszélgetések fél napon át HR-es témákban. Ezúttal nem a nehezen megtalált és megtartott munkaerőről beszélünk, hanem az érintettekkel beszélgetünk. Olyanokkal, akik el tudják mondani, hogy miért mennek, vagy miért maradnak az adott helyen. Tanulság garantálva.

Az alábbi témák lesznek terítéken:

 Mit értékelnek a fizikai dolgozók? Miért maradnak, miért mennek? Megkérdezzük tőlük!
 Milyen gyakorlati problémái vannak a kismamáknak, és milyen jó megoldásokkal lehet segíteni a visszaintegrálódásukat?
 Tehetséges fiatalok: mivel lehet őket megtartani? Elmondják ők maguk.
 IT-sok: eláruljátok, hogy lehet titeket levadászni? El!

Példák, sztorik, valódi insightok! 

Regisztráció: 8.30 - 9.00

Részvételi díj:

Teljes árú részvételi díj: 24 900 Ft + áfa / fő
Csoportos jelentkezés 3 főtől: 19 900 Ft + áfa / fő

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőknek a szebek.rita@pphmedia.hu e-mail címre!

Letöltöm a jelentkezési lapot! 


Időpont: 2019.05.22. (8.30 - 12.00)
Helyszín: Lumen Kávézó (1086 Budapest, Horánszky u. 5.) 


A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles) A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

Szebek Rita
szebek.rita@pphmedia.hu
06 1 430 4568 

Időpont: 2019.05.22. , 8.30 - 12.00
Helyszín: Lumen Kávézó (1086 Budapest, Horánszky u. 5.) 

Részvételi díj:

Teljes árú részvételi díj: 24 900 Ft + áfa / fő

Csoportos jelentkezés 3 főtől: 19 900 Ft + áfa / fő 

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőknek a szebek.rita@pphmedia.hu e-mail címre!

 Letöltöm a jelentkezési lapot!

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

letölthető fájlok

blog

Egy 57 éves, frissen kezelni kezdett hypertoniás, dohányzó férfibetegnél korábban, hegymenetben jelentkezett már anginaszerű panasza, ami miatt kardiológushoz előjegyezték. Most favágás közben jelentkezett retrosternalis szorító-markoló fájdalom.

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.