hirdetés

Eredmények pazopanibkezeléssel az áttétes világossejtes veserákban más célzott terápiákat követő progresszió után

Pazopanib alkalmazása mentő kezelésként

A vesesejtes carcinomában (RCC) szenvedő betegek mintegy 30%-a a kórkép felismerésekor már előrehaladott stádiumban van, és a korai fázisban felismert betegek között is mintegy 20–30%-os a sebészi kezelést követően kialakuló áttétes folyamatok gyakorisága.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Matrana MR
a szerző cikkei

Duran C
a szerző cikkei

Shetty A
a szerző cikkei

Xiao L
a szerző cikkei

Atkinson BJ
a szerző cikkei

Corn P
a szerző cikkei

Pagliaro LC
a szerző cikkei

Millikan RE
a szerző cikkei

Charnsangave C
a szerző cikkei

Jonasch E
a szerző cikkei

Tannir NM
a szerző cikkei

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

blog

Egy 57 éves, frissen kezelni kezdett hypertoniás, dohányzó férfibetegnél korábban, hegymenetben jelentkezett már anginaszerű panasza, ami miatt kardiológushoz előjegyezték. Most favágás közben jelentkezett retrosternalis szorító-markoló fájdalom.

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.