Média 2019 konferencia

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Időpont:
2018. december. 04. 16:19
Helyszín:
Akvárium (1051 Erzsébet tér 12.)

Média konferencia 2019

 Melyik újság fog tartósan bevételeket szerezni a netes olvasóktól?
 Mire mennek a niche online oldalak?
 Kinek mennyi adata van az online olvasókról, nézőkről, és mikor lesznek ezekre kíváncsiak a hirdetők?
 Ki fogja uralni a magyar videós streaminget?
 Lehet-e még ennél is több saját gyártású tévés tartalom?
 Milyen szinten eladó a tartalom a tévében, nyomtatásban és online?
 Miért éri meg lapkiadóknak könyveket kiadni?


Részvételi díj:

Early bird jelentkezés november 2-ig: 34 900 Ft+áfa / fő
Teljes árú jegy november 5-től: 39 900 Ft+áfa / fő
Csoportos jelentkezés 3-4 fő esetén: 34 900 Ft+áfa / fő
Csoportos jelentkezés 5 főtől: 29 900 Ft+áfa / fő
Nagy Kreatív Nap + Média 2019 bérlet (a két konferenciára történő, egyidejű jegyvásárlás esetén érvényes kedvezmény; más személyre nem átruházható): 59 900 + áfa / fő / 2 konferencia

A jelentkezési lap a képre kattintva tölthető le:
Letöltöm a jelentkezési lapot!

 

Időpont: 2018. december 4. (9.00 - 17.00)
Helyszín: Akvárium (1051 Budapest, Erzsébet tér 12.)
Kapcsolat: Matiszkó Kitti, matiszko.kitti@pphmedia.hu 06 1 430 4570

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

Kontakt:
Matiszkó Kitti
matiszko.kitti@pphmedia.hu
06 1 430 4570

letölthető fájlok

blog

Egy 57 éves, frissen kezelni kezdett hypertoniás, dohányzó férfibetegnél korábban, hegymenetben jelentkezett már anginaszerű panasza, ami miatt kardiológushoz előjegyezték. Most favágás közben jelentkezett retrosternalis szorító-markoló fájdalom.

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.