hirdetés

Apróhirdetés

hirdetés

Kerepes Város Önkormányzata pályázatot hirdet nyugállományba vonulás miatt megüresedett, területi ellátási kötelezettséggel működő, 3. számú felnőtt háziorvosi körzetének ellátására az alábbiakban részletezett pályázati feltételekkel. A háziorvosi körzethez tartozó közterületek jegyzékét Kerepes Város Önkormányzata Képviselő-testületének a háziorvosi körzetek megállapításáról szóló 17/2019.(IX.4.) önkormányzati rendelete tartalmazza. Az ingyenes (rezsiköltség fizetendő) használatba adott rendelőhelyiségen túl az eszközök és berendezési tárgyak biztosításának feltételei a felek közötti megegyezés tárgyát képezik. A szükséges orvosi eszközökkel és berendezési tárgyakkal felszerelt háziorvosi rendelő a 2144 Kerepes, Wéber Ede u. 1. sz. alatt található orvosi rendelő épületében található.

  • Pályázati feltételek: A praxist az önkormányzattal kötött feladatellátási szerződés keretében lehet betölteni gazdálkodó szervezeti formában - egyéni vállalkozóként vagy egyéb gazdálkodó szervezetként – a háziorvosi, házi gyermekorvosi és fogorvosi tevékenységről szóló 4/2000. (II. 25.) EüM rendelet (továbbiakban: Rendelet) szerint a felnőtt háziorvosi munkakör ellátásához szükséges végzettség és szakképesítés birtokában. Amennyiben a pályázó még nem rendelkezik a feladatellátáshoz szükséges szakorvosi szakképesítéssel, de egyébiránt megfelel a Rendelet 11. § (4) vagy (4c) bekezdésének, lehetőség van az Országos Kórházi Főigazgatóság által meghirdetett Praxisprogramokba történő bekapcsolódásra.
  • A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: A pályázat részeként benyújtandó: - önéletrajz, mely tartalmazza a pályázó szakmai életútját, - az iskolai végzettséget és szakképzettséget igazoló diploma másolata, - az orvosi nyilvántartási engedély, Magyar Orvosi Kamarával fennálló tagság igazolása, - három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, - egészségügyi alkalmasság igazolása, - a vállalkozói formától függően az egyéni vállalkozói igazolvány vagy társas vállalkozás esetén a cégbírósági bejegyzést igazoló okirat másolata, - a pályázó nyilatkozatát arról, hogy a pályázati eljárásban részt vevő személyek a pályázati anyagot megismerhetik, - a pályázó nyilatkozatát arról, hogy a pályázat elbírálást zárt Képviselő-testületi ülés keretében kéri vagy hozzájárul annak nyilvános megtárgyalásához.
  • A pályázat benyújtásának módja: A pályázatot egy példányban postai úton vagy személyesen lehet benyújtani a következő címen: Kerepesi Polgármesteri Hivatal dr. Czékus Réka jegyzőnek címezve 2144 Kerepes, Vörösmarty u. 2. A borítékra kérjük írják rá: 3. számú felnőtt háziorvosi körzet pályázata
  • Megye: Pest
  • Város: Kerepes
  • Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Telefon: +3628561050, +3628561064
  • Ellátandó lakosságszám (kártya): 2100
  • Ellátandó települések száma: Egy településrész
  • Területi ellátási kötelezettséggel: Igen
  • A munkakör betölthetőségének időpontja: A pályázat elbírálását majd a szükséges feladat-ellátási szerződés megkötését követően, az egészségügyi tevékenység folytatására vonatkozó praxisengedély alapján, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelővel kötött finanszírozási szerződés hatályba lépését követően van mód a praxis betöltésére.
  • Kategória: Háziorvosi
  • Típusa: Felnőtt
  • A pályázat benyújtásának határideje: 2021. november 30.
  • Hirdető neve: Kerepes Város Önkormányzata
  • A pályázat elbírálásának határideje: A beérkezett pályázatokat a Képviselő-testület soron következő ülésén megtárgyalja és dönt a feladat-ellátási szerződés megkötésének kérdésében. A Képviselő-testület fenntartja magának a jogot, hogy érvényes pályázati dokumentáció esetében is eredménytelennek nyilvánítsa a pályázatot.
hirdetés

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

blog

Egy 57 éves, frissen kezelni kezdett hypertoniás, dohányzó férfibetegnél korábban, hegymenetben jelentkezett már anginaszerű panasza, ami miatt kardiológushoz előjegyezték. Most favágás közben jelentkezett retrosternalis szorító-markoló fájdalom.

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.