Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 2
#1
OTSZ Online >> Rovatok >> Aktuális
2014-05-23

A Magyar Nőorvos Társaság május 22-e és 24-e között Pécsett rendezi meg 30. jubileumi nagygyűlését. Az első nap délutánján a perinatológiáé és az uroginekológiáé volt a főszerep.

#2
OTSZ Online >> Rovatok >> Aktuális
2014-05-23

A Magyar Nőorvos Társaság május 22-e és 24-e között Pécsett rendezi meg 30. jubileumi nagygyűlését. Az első nap délelőttjén a perinatológia, a menopausa kérdései, a prenatális genetika és az endoszkópia volt a téma.

blog

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.
Számtalanszor előkerült már a krónikus melléküreggyulladás kezelésének kérdése, és mindig az volt a végső konklúzió, hogy krónikus betegség esetén antibiotikumnak csak felülfertőződés esetén, alkalmilag van jelentősége.