hirdetés

Megbízható hatás és minőségi remisszió

A Magyar Pszichiátriai Társaság Debrecenben megtartott XVII. Vándorgyűlésének fenti című szimpóziumán Bánki M. Csaba és Philippe Nuss professzorok számos olyan új klinikai vizsgálat eredményét ismertették, amelyek a depressziós betegek kezelésében hazánkban is eredményesen alkalmazott agomelatin széles tüneti lefedettségét, az érzelmi életre, az örömre és szubjektív jóllétre gyakorolt kedvező hatását igazolják. Az agomelatin, mint az első kronoterápiás antidepresszív szer, legalább annyira megbízhatóan hatékony, mint az eddig ismert leghatékonyabb antidepresszív szerek, akár súlyos állapotokban is, és gyors hatáskezdete, valamint széles hatásspektruma jó biztosítéka a teljes remisszió elérésének, a társadalomba való visszailleszkedésnek.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

blog

Egy 57 éves, frissen kezelni kezdett hypertoniás, dohányzó férfibetegnél korábban, hegymenetben jelentkezett már anginaszerű panasza, ami miatt kardiológushoz előjegyezték. Most favágás közben jelentkezett retrosternalis szorító-markoló fájdalom.

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.