hirdetés

GRÁNIT Bank kedvezményes számlacsomagja az egészségügyi dolgozóknak

Július 1-jén, Ignác születésének napján, a magyar egészégügy ünnepén a GRÁNIT Bank a GRÁNIT Hős 0 Ft-os számlacsomag bevezetésével fejezte ki köszönetét az egészségügyi dolgozók felé.

hirdetés

Az egészségügyi dolgozók elmúlt majd’ másfél éves megfeszített munkáját, a koronavírus-járvány elleni küzdelmét a GRÁNIT Bank a GRÁNIT Hős 0 Ft-os számlacsomag megalkotásával köszöni meg.

A GRÁNIT Bank társadalmi felelősségvállalási programjának kiszélesítése kapcsán Hegedüs Éva elnök-vezérigazgató fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy a számlacsomag, és az ahhoz tartozó kedvezményrendszer akár egy életre szól – nincsenek rejtett költségek, utólagos díjtételmódosítások. „A GRÁNIT Hős számlacsomagot azért hoztuk létre, mert szerettünk volna hangot adni az egészségügyi dolgozók felé érzett elismerésünknek, a köszönetünknek, olyan módon, ami valóban kézzelfogható könnyebbséget jelent a családok életében.” A GRÁNIT Hős 0 Ft-os számlacsomag a piacon jelenleg elérhető számlacsomagok közül egyértelműen kiemelkedik kedvezményeivel, melyek az egészségügyi jogviszony ideje alatt érvényesek: nevezetesen

0 Ft-os bankkártya*

Díjmentes GRÁNIT Standard Mastercard érintésmentes dombornyomott főkártya.

0 Ft-os számlavezetés (Legalább havi 100.000 Ft összegű jóváírás, orvostanhallgatók esetében havi 50.000 Ft jóváírás esetén. A feltételek teljesülése nélkül a számlavezetési díj: 1990 Ft.)

0 Ft-os elektronikus átutalás (A NetBankon és eBankon keresztül megadott HUF és EUR utalások is díjmentesek.)

 0 Ft-os csoportos beszedés (A csoportos beszedés, rendszeres átutalási megbízás korlátlan számban és összegben díjmentes.)

0 Ft-os készpénzfelvétel - havi 2x összesen 150.000 Ft értékben bármely ATM-ből.**

Kedvezményes folyószámlahitel - THM: 21,84%. Rendszeres jövedelem alapján a kamat: 15,90%***

A GRÁNIT Hős számlacsomag kedvezményeit · egészségügyi szakdolgozók, · közegészségügyben dolgozó orvosok, · ellátásban résztvevő orvostanhallgatók, · háziorvosok és asszisztenseik, · az Országos Mentőszolgálat munkatársai, · egyéb kórházi munkavállalók, · és magánegészségügyben dolgozók vehetik igénybe.

További részletek: hos.granitbank.hu https://youtu.be/kQcfO7usCOE

(*A bankkártya első három éves összköltsége több, külső szereplők által meghatározott díjtétel összege. Az Állami Nyomda a kártyához kapcsolódó díjak 50%-ában érintett, mely díjak 50%-át (az összes kártyaköltség 25%-át) az együttműködés keretében elengedi. Köszönjük az Állami Nyomdának a hozzájárulást!

** A készpénzfelvételre vonatkozó díjmentesség a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 36/A §-a alapján érvényes nyilatkozat megléte alapján került meghatározásra. Egyéb esetben a készpénzfelvétel díja 0,70% bármely ATM-ből.

*** A teljes hiteldíj mutató (THM) a hitel teljes díjának arányát fejezi ki a hitel teljes összegéhez viszonyítva éves alapon és százalékban kifejezve. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat továbbá a THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát! A THM a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet és a 2009. évi CLXII. tv. szerint 375.000 hitelösszegre került meghatározásra. A THM mutató számítása során a hitelkamat mértéke: évi 15,90%, a hitelkamat típusa: az 1 éves futamidő alatt fix, a futamidő: 1 év. Kezelési költség: 0,00%, hitelkeret beállítási jutalék: 0,00%, rendelkezésre tartási jutalék: 0,00%, havi számlavezetési díj 0Ft/hó, bankkártya éves díja: 0 Ft, került figyelembe vételre.)

A GRÁNIT Bank 2010-es alapításától kezdve digitális modellt valósít meg a lakossági üzletágban, amelynek keretében ügyfeleit fiókhálózat nélkül, elektronikus csatornákon szolgálja ki. Minden évben újabb és újabb innovatív digitális pénzforgalmi szolgáltatásokkal segíti, hogy lakossági ügyfelek mind szélesebb körben kényelmesen, akár otthonról, utazás, és fiókban való sorban állás nélkül intézhessék pénzügyeiket. 2020-ban-ben többek között digitális ügyfélfiókkal egészítette ki a babaváró kölcsön online igénylési folyamatát és a fizetési kérelem szolgáltatás, valamint a mobilapplikációban rögzíthető másodlagos azonosítók mellett a QR-kód alapú fizetéssel teljessé tette az AFR rendszer révén biztosítható innovatív szolgáltatásokat, továbbá elindította a teljes értékű számlanyitást szelfi azonosítással és a GRÁNIT Digital Kártyaszolgáltatást. 2020-ban az előző év után ismét elnyerte „Az év leginnovatívabb bankja”, valamint „Az év prémium banki szolgáltatása” címet a Mastercard Év Bankja versenyen, valamint „Az év fenntartható bankja” is a GRÁNIT Bank lett. A GRÁNIT Bank mérlegfőösszege az előzetes adatok szerint 2020-ban meghaladta az 570 milliárd forintot, ezzel megerősítette pozícióját a közepes méretű bankok között. GRÁNIT Bank Zrt.

További információ: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Forrás: GRÁNIT Bank sajtóközlemény

hirdetés

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

blog

Egy 57 éves, frissen kezelni kezdett hypertoniás, dohányzó férfibetegnél korábban, hegymenetben jelentkezett már anginaszerű panasza, ami miatt kardiológushoz előjegyezték. Most favágás közben jelentkezett retrosternalis szorító-markoló fájdalom.

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.