Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 2
#1
OTSZ Online >> Rovatok >> Aktuális
2015-02-23

Állatkísérletes modellben a ginzeng-kivonat jelentős mértékben csökkentette a sugárzás okozta citokin felszabadulást és gyulladást a tüdőben.

#2
Orvostovábbképző Szemle XVII. évf. 6. szám
OTSZ Online >> Rovatok >> Összefoglaló közlemény
2010-06-11

Az erektilis diszfunkció (ED) a National Institutes of Health definíciója szerint azt jelenti, hogy az érintett nem tudja a megfelelő szexuális teljesítményhez szükséges erekciót fenntartani.

blog

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.
Számtalanszor előkerült már a krónikus melléküreggyulladás kezelésének kérdése, és mindig az volt a végső konklúzió, hogy krónikus betegség esetén antibiotikumnak csak felülfertőződés esetén, alkalmilag van jelentősége.