Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
OTSZ Online >> Rovatok >> Aktuális
2018-08-29

A fokozott verejtékkiválasztás okai különfélék, de minden esetben jól kezelhetők, csak meg kell ismertetni a lakossággal a terápia lehetőségeit.

#2
OTSZ Online >> Rovatok >> Aktuális
2016-09-08

A pulmonális talkózist leggyakrabban foglalkozási expozíció vagy intravénás kábítószerrel való visszaélés következtében észlelik. 

#3
Orvostovábbképző Szemle XIII. évf.1. szám
OTSZ Online >> Rovatok >> Összefoglaló közlemény
2006-01-01

A szabadtéri sportokat uző sportolók az edzések és a versenyek alkalmával ki vannak téve az időjárási tényezők hatásának. 

blog

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.
Számtalanszor előkerült már a krónikus melléküreggyulladás kezelésének kérdése, és mindig az volt a végső konklúzió, hogy krónikus betegség esetén antibiotikumnak csak felülfertőződés esetén, alkalmilag van jelentősége.