Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 1
#1
OTSZ Online >> Rovatok >> Aktuális
2014-09-03

Az International Agency for Research on Cancer (WHO) a mikrohullámú sugárzást a 2B osztályú karcinogének közé sorolta. A gyermekek és a magzat szervezete több sugárzást nyel el, ezért ha tartós vagy nagy dózisú mikrohullámú sugárzás éri őket, fokozott annak kockázata, hogy felnőtt korukban daganat vagy digitális demencia alakuljon ki náluk. 

blog

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.
Számtalanszor előkerült már a krónikus melléküreggyulladás kezelésének kérdése, és mindig az volt a végső konklúzió, hogy krónikus betegség esetén antibiotikumnak csak felülfertőződés esetén, alkalmilag van jelentősége.