Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
OTSZ Online >> Rovatok >> Aktuális
2019-03-21

A demokratikus kormányzás direkt módon javítja a közegészségügyet, írja a The Lancet, a szabad és tisztességes választások pedig leginkább a kardiovaszkuláris betegségek mortalitását csökkentik.

#2
OTSZ Online >> Rovatok >> Aktuális
2018-05-28

Nagy Britanniában nagyobb arányú a gyermekkori halálozás, mint Nyugat-Európa más országaiban.

#3
OTSZ Online >> PR cikkek
2015-09-21

Az 5 év alatti gyermekek körében kevesebb mint felére csökkent a halálozás az elmúlt 25 évben: 1990-ben 12,7 millió gyermek halt meg, 2015-ben 5,9 millió – áll az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentésében.

blog

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.
Számtalanszor előkerült már a krónikus melléküreggyulladás kezelésének kérdése, és mindig az volt a végső konklúzió, hogy krónikus betegség esetén antibiotikumnak csak felülfertőződés esetén, alkalmilag van jelentősége.