Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
OTSZ Online >> Rovatok >> Aktuális
2016-01-22

Az amerikai tizenévesek 48%-a közölte, hogy otthon vagy járművön, passzív dohányosként ő is szívja a füstöt. Bizonyos adatok szerint a passzív dohányzás egészségügyi szempontból károsabb, mint a közvetlen cigarettázás.

#2
OTSZ Online >> Rovatok >> Aktuális
2014-11-28

Egy bostoni kardiológiai osztály csaknem minden bent fekvő szívbetege tudta, hogy a passzív dohányzás árt az egészségnek, de csak minden második gondolta úgy, hogy növelheti a szívrohamok kockázatát is.

#3
OTSZ Online >> Rovatok >> Aktuális
2014-10-09

A gyermekek és a nem-dohányzó felnőttek passzív dohányzásának elsődleges forrása az otthonukul szolgáló lakás, amelynek füstmentessé tétele nem csak a passzív dohányzás okozta terhelést csökkenti, hanem a dohányzókat is segíti a leszokásban.

blog

Amennyiben a képalkotó szakemberek számára rendelkezésre áll egy iPhone vagy egy iPad készülék, rengeteg minőségi radiológia-orientált alkalmazás közül választhatnak. A más operációs rendszert használók számára jelenleg sokkal korlátozottabbak a lehetőségek.

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint.

Azok számára, akik tudják, mik a gyógyszer hatóanyagai, a mélyvénás trombózis miatti halálesetekről szóló hír nem annyira meglepő. A Diane kombinációban tartalmaz ciproteron-acetátot és az etinil-ösztradiolt.
Számtalanszor előkerült már a krónikus melléküreggyulladás kezelésének kérdése, és mindig az volt a végső konklúzió, hogy krónikus betegség esetén antibiotikumnak csak felülfertőződés esetén, alkalmilag van jelentősége.