Növényi alapú húshelyettesítők szerepe az ultrafeldolgozott élelmiszerek megítélésében
A közlemény a növényi alapú húshelyettesítők egészségügyi hatásait vizsgáló tanulmányok eredményeit összegzi az ultrafeldolgozott élelmiszerek kontextusában, kiemelve azok lehetséges előnyeit és a jelenlegi bizonyítékok korlátait, röviden kitérve a fenntarthatósági kérdésekre is.
A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!
A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
a szerző cikkei
Koczka Viktor, Dr. Szabó Zoltán, Hallósy Eszter, Dr. Polyák Éva, Dr. Marosvölgyi Tamás, Dr. Szabó Éva
a szerző cikkei